Pejtersen Consult:

Personligt har jeg deltaget i flere møder hvor Bjarke fra Pejtersen Consult har været mødeleder eller referent. Som mødeleder har Bjarke kompetent, venligt og målrettet forstået at holde fokus på mødepunkter, så de ikke er endt unødige langt eller i det rene ingenting. Som referent formår Bjarke på en gang at skrive et kortfattet, fyldigt og forståeligt referat, der ikke efterlader tvivl om møderesultatet. Derfor har det altid været med stor trykhed at deltage i møder ledet af og eller refereret af Bjarke.

Som tidligere Landsformand i FDA, hvor Bjarke er næstformand, har jeg ligeledes bemærket hvordan Bjarke på en behagelig og konstruktiv måde til fulde forstår at leve op til sin metier, til stor glæde for FDA, dets medlemmer og eller samarbejdsparter. Altid med øje for målet og fokus på vejen dertil.

Erik Wagner

Ingeniørfirmaet WAGNER

—-

Frivilligt arbejde

Overblik, fornuft, strategisk tæft!
Det er hovedordene jeg tænker, når jeg tænker på mit samarbejde med Bjarke på Smukfest.
Bjarke er altid en løsningsorienteret leder, der med JA-hatten på, fokuserer på at, med fornuft, nå målet igennem god positiv dialog i hans team.
Bjarke er også opmærksom på sine folk. Han er god til at lytte og være en god skulder for teammedlemmer, der trænger til enten at græde eller afreagere.
Strategisk er Bjarke dertil en super dygtig repræsentant for at et godt overblik. Det giver en god ro at Bjarke kan svare på komplekse spørgsmål og støtte og vejlede i og om alle ledelseslag.

Jeg vil give Bjarke min allerbedste anbefaling

Yderligere info gives gerne ved kontakt på ronnyengstroms@gmail.com eller 50536312

—-

IT arbejde

Kompetent, Servicemindet og No bullshit

Jeg har været en af de heldige kunder i ”Bjarkes butik” på vores fælles arbejdsplads Mjølner Informatics / Draupner, hvor Bjarke var en meget vellidt og respekteret IT administrationer og supporter.

Som kunde / IT bruger leverede Bjarke altid hurtige og kompetente løsninger på mine både små og en gang imellem større IT udfordringer (personlige og i forretningen), og altid med et smil på læben og en frisk bemærkning, også når der var stress på. Det var en dårlig dag da vore veje skiltes.
Jeg giver Bjarke mine allerbedste anbefalinger

Jeg kan evt. kontaktes på tlf. 30984115
Jørgen Mygind – Business Manager Draupner Graphics A/S

Se flere udtalelser på min LinkedIn som du finder her

Tilbage til forsiden klik her

Vil du have 15 minutters gratis rådgivning?

Har du et hurtigt spørgsmål, eller vil du gerne vide lidt mere om mig før et eventuelt samarbejde? Ring til mig på tlf. 2483 8271 eller send mig en mail på consult@pejter.dk
Kontakt nu