GDPR

 • Rådgivning indenfor GDPR – Persondataforordningen.
 • Hjælp til databehandler- og dataejeraftaler.
 • Viden om DPO-rollen i GDPR. (DPO: Data Protection Officer. DPO’en har en rådgivnings- og overvågningsrolle, og fungerer som kontaktperson for dem, hvis data virksomheden behandler. DPO’en rapportere direkte til øverste ledelsesniveau og skal inddrages i alle spørgsmål ang. databeskyttelse i tide, så man kan tage højde for rådgivningen.)

Læs mere om GDPR her

Bestyrelsesarbejde

• Fungere som eksternt bestyrelsesmedlem i både mindre og mellemstore virksomheder og foreninger.
• Deltage i Advisoryboard (Man kan sige, at et Advisory Board er det samme som en bestyrelse, bortset fra, at bestyrelsen har en lovbestemt magt i aktie- og anpartsselskaber og har et økonomisk og juridisk medansvar og en tilsynspligt i virksomheden. Og det er denne væsentlige forskel, der definerer et Advisory Board.)

Referent og mødeleder

 • Være referent og skrive referater, så folk forstår, hvad mødet handlede om – også hvis de ikke selv har deltaget.
 • Fungere som dirigent/ordstyrer til møder og generalforsamlinger.

Dine fordele ved at arbejde sammen med Pejtersen Consult
Som din eksterne sparringspartner er jeg 100% upartisk og arbejder altid målrettet på at løse dine opgaver. Min holdning er, at alle opgaver er vigtige og bør prioriteres højt for at tilføre værdi til din virksomhed.
Som person har jeg gennemslagskraft, og jeg arbejder for at opnå et konstruktivt resultat, du kan bruge til noget.

Du kan læse mere om min profil, og hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med her.

Pejtersen Consult – lidt bagom Bjarke

 • Jeg tilbyder rådgivning indenfor GDPR – Persondataforordningen
 • Jeg tilbyder hjælp til databehandler og dataejer aftaler
 • Jeg tilbyder hjælp til DPO rollen i GDPR
 • Jeg tilbyder at hjælpe bestyrelser i professionelt regi
 • Jeg er mangeårig bestyrelsesmedlem, primært i (små og store) foreninger
 • Jeg er erfaren referent og kan skrive referater, så folk forstår hvad de har været til møde om
 • Jeg kan være dirigent/ordstyrer til jeres møde(r) og generalforsamlinger
 • Jeg er upartisk
 • Jeg er målfast og arbejder 100% målrettet for at løse opgaverne
 • Jeg er gennemslagskraftig og arbejder altid for at opnå et konstruktivt møde
 • Alle opgaver er vigtige og skal have værdi for virksomheden

Tilbage til forsiden klik her

Vil du have 15 minutters gratis rådgivning?

Har du et hurtigt spørgsmål, eller vil du gerne vide lidt mere om mig før et eventuelt samarbejde? Ring til mig på tlf. 2483 8271 eller send mig en mail på consult@pejter.dk
Kontakt nu